Ahmet Hakan'dan Özgür Demirtaş'a: Madem trol olacaktın bunca tahsile ne gerek vardı!

Ahmet Hakan, Instagram’ın açılacağı saatin belli olmasının hemen ardından sosyal medya hesabından "Instagram’ı açın! Hemen! Şimdi" paylaşımı yapan Özgür Demirtaş'ı eleştirdi. Hakan, "Madem basit bir trol olacaktın bunca tahsile ne gerek vardı?" diye sordu.

BTK tarafından erişim engeli getirilen Instagram, Türkiye'nin şartlarını kabul etmesinin ardından 10 Ağustos’ta saat 21.30 itibarıyla kullanıma açıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun, Instagram’a erişim engelinin saat 21:30'da kaldırılacağını duyurmasının ardından Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın yaptığı paylaşımı, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan köşesine taşıdı. 

Trol göndermesi yapan Hakan, “Instagram’ın saat 21.30’da açılacağı belli olduktan sonra Özgür Demirtaş, sosyal medyadan saat 20.58’de şöyle bağırdı: ‘Instagram’ı açın! Hemen! Şimdi!’” Madem basit bir trol olacaktın bunca tahsile ne gerek vardı?” diye sordu.

 

 

 

Ahmet Hakan'dan Özgür Demirtaş'a: Madem trol olacaktın bunca tahsile ne gerek vardı! ile ilgili etiketler Özgür Demirtaş Ahmet Hakan Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.