Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci AK Parti'den istifa etti

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının geçtiği bir soruşturma nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa ettiğini açıkladı.

X hesabından bir paylaşım yapan Zenbilci açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin, mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygıyla. Ahmet Zenbilci” 

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci AK Parti'den istifa etti

X HESABINI KAPATTI

Zenbilci istifasını duyurduktan sonra X hesabını kapattı. Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'nin oğlunun yurt dışında olduğu iddia edildi.

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci AK Parti'den istifa etti ile ilgili etiketler Adana AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy neden 'Cenazeme kimse gelmesin' dedi? Ünlü magazinci açıkladı! "Kocamı bastım..."

Ahu Tuğba'nın cenaze törenine katılmaması sonrası linç edilen bunun üzerine de "Benim cenazeme kimse gelmesin" diye vasiyet eden Bülent Ersoy'un cenazeye neden katılmadığı ortaya çıktı. Tayyar Işıksaçan, "Ahu Tuğba bir röportajında 'Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti." ifadelerini kullanarak olayın çarpıcı detaylarını anlattı.