Ahu Tuğba'nın ölüme dair sözleri gündem oldu!

Bir süredir ileri seviye astım hastalığıyla mücadele eden ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba ABD'nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti. Ahu Tuğba'nın ölüme dair sözleri gündem oldu.

Bir süredir ileri seviye astım hastalığıyla mücadele eden ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba ABD'nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybetti. 69 yaşındaki sanatçı bir süre önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle ameliyat olmuştu. Ahu Tuğba'nın ölüme dair söyledikleri gündem oldu.

İşte o sözler:

Hayat rüya gibi bir varsın bir yoksun. Allah'ın takdiri. Dünyada en büyük olay gençlik, sağlık. Ne para ne pul hiç birşeyin önemi yok. İnsanları kırmayacaksınız. Dünyada yaptığınız iyiliklerle dolu bir dünya bırakacaksınız. Gerisi boş. Kimsenin ölümden ders aldığını zannetmiyorum. İnsanoğlu çok vicdansız olmuş artık. Gittikçe vicdanımızı kaybediyoruz, acılarımızı kaybediyoruz, hissiyatımızı kaybediyoruz.

 
Ahu Tuğba'nın ölüme dair sözleri gündem oldu! ile ilgili etiketler Ahu Tuğba
GÜNÜN VİDEOSU

Kemal Çağlar Temel cinayetinde tetikçi dahil 17 şüpheli tutuklandı

Üsküdar'da suikast sonucu öldürülen iş insanı Kemal Çağlar Temel soruşturmasın tetikçi dahil yakalanarak adliyeye sevk edilen 17 şüpheli tutuklandı.