Aile dizisi ne zaman başlıyor? 2023 Aile oyuncu kadrosu

Ay Yapım imzalı yeni sezon yapımlardan biri olan Aile dizisinin afişi yayınlandı. Yakın bir zamanda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Aile dizisi oyuncu kadrosu adeta göz kamaştırıyor.

Şimdiden oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Aile dizisi, Show TV ekranlarında yakında izleyicisinin karşısında olacak. Ay Yapım imzası olan senaryosunda Hakan Bonomo’nun yer aldığı ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Aile dizisi herkesi ekranları başına kilitleyecek.

Henüz yayınlanmadan ilk afişi ve tanıtımıyla tüm dikkatleri çeken ve övgüler alan Aile dizisine sosyal medyadan büyük ilgi geldi.

Aile

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı ve tutkulu bir aşk hikayesinin lanse edildiği dizide aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alınacak. Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik edecek.

Aile

Aile Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisi çok yakında bir zaman Show TV ekranlarında yayınlanacak. Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönleri ele alınacak.

Aile dizisi ne zaman başlıyor? 2023 Aile oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.