Aile fertlerine çapraz sorgu... Kayıp Narin'in amcası ve annesi gözaltına alındı!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki kayıp Narin'in ağabeyi serbest bırakılırken bütün aile üyeleri çapraz sorguya alındı. Narin'in amcası olan mahalle muhtarı gözaltına alındı. Gelen son dakika bilgisine göre Narin'in annesi Yüksel Güran da gözaltına alındı.

Son dakika haberi: Türkiye 11 gündür Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı ararken, henüz küçük kızdan bir haber alınamadı.

AİLE FERTLERİNE ÇAPRAZ SORGU

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, anne Yüksel ve baba Arif Güran'ın da aralarında olduğu tüm aile fertlerinin yeniden ifadeye alınması için kolluk kuvvetlerine talimat verdi. Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen jandarma, gözaltına aldığı Narin'in tüm aile fertlerini çapraz sorguya alarak küçük kıza yönelik bir ipucuna ulaşmaya çalışıyor.

AMCA SALİM GÜRAN VE ANNE YÜKSEL GÜRAN GÖZALTINDA

Yürütülen soruşturma kapsamında son olarak, Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı.

Narin'in annesi Yüksel Güran da gözaltına alındı.

ABİSİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde, Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmış, kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü.

Yapılan incelemede ısırık izinin Narin'e ait olmadığı tespit edilince E.G. serbest bırakılmıştı.

Aile fertlerine çapraz sorgu... Kayıp Narin'in amcası ve annesi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.