Ajda Pekkan, sahneye bir türlü çıkamadı! İzleyiciler konser alanını terk etti

Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatrosu'ndaki konserine geç kaldı. 21:00'de başlaması gereken konser 22:00 olmasına rağmen başlamayınca izleyiciler konser alanını terk ederek duruma tepki gösterdi. Sahneye 1 saatten fazla gecikmeli çıkan Ajda Pekkan, kendisini dinlemeye gelenlerden ''Bu akşam neler çektim bir bilseniz'' diyerek özür diledi.

Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatrosu'ndaki konserine geç kaldı. 21:00'de başlaması gereken konser 22:00 olmasına rağmen başlamayınca izleyiciler konser alanını terk ederek duruma tepki gösterdi. Sahneye 1 saatten fazla gecikmeli çıkan Ajda Pekkan, kendisini dinlemeye gelenlerden "Değerli alkışlarınız için çok ama çok ama çok teşekkür ederim. Efendim kusura bakmayın bu akşam neler çektiğimi bir bilseniz yemin ediyorum. Ben hiç böyle tahmin etmedim. Böyle yerlerin tabi ki ön provası yapılamıyor mesafeler açısından. Sizlerin yüzünüzden demiyeceğim ama benim yüzümden sizler de çok beklediniz biliyorum bu yüzde çok özür diliyorum" diyerek özür diledi.

Ajda Pekkan, sahneye bir türlü çıkamadı! İzleyiciler konser alanını terk etti ile ilgili etiketler Ajda Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD'de kimyasal tesiste büyük patlama! "Nefes almakta güçlük çekerseniz 911'i arayın"

ABD, Georgia'daki kimyasal tesis BioLab'da çıkan büyük yangın nedeniyle bazı yollar kapatıldı, bölge sakinlerine tahliye uyarısı yayınlandı. Bölge halkına "Nefes almakta güçlük çekiyorsanız ya da başka bir tıbbi acil durumla karşılaşırsanız 911'i arayın." mesajı gönderildi.