Ajda Pekkan'dan hayranlarına güzel haber

1970'lerden bu yana Türk pop müziğinin Süperstar'ı olarak anılan ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Bodrum Yalıkavak'ta sahne aldı. 75 yaşındaki şarıcı hayranlarına albüm müjdesi verdi.

Önceki akşam Bodrum Yalıkavak'taki bir mekanda sahne alan Ajda Pekkan, pandemi sürecini stüdyoda geçirdiğini açıkladı. Sevenlerinin karşısına beyaz gömlek blue jean pantolon ile çıkan Süperstar, sportif tarzıyla büyük beğeni topladı.

Ajda Pekkan'dan hayranlarına güzel haber

 

''BU AY SONU ALBÜM ÇIKIYOR''


Pandemi döneminde bütün zamanını stüdyoda geçirdiğini söyleyen Pekkan, "Bu ay sonu albümüm çıkıyor. Çok yoğun bir şekilde çalıştım, bu yaz daha denize bile girmedim ama olsun sizin için feda olsun her şey canlarımsınız" sözleriyle müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Ajda Pekkan'dan hayranlarına güzel haber

Kendisine eşlik eden dansçılarıyla birlikte yaklaşık üç saat muhteşem bir performans sergileyen Ajda Pekkan, konserini 'Yakar Geçerim' şarkısıyla noktaladı.

Ajda Pekkan'dan hayranlarına güzel haber

 

 

Ajda Pekkan'dan hayranlarına güzel haber ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.