AK Parti MYKY üyesi Metin Külünk'ün zincir marketlere isyanı! "Bu yaptığınız insanlığa sığar mı?"

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurumu (MKYK) Üyesi Metin Külünk, zincir marketlerdeki etiket oyununa isyan etti. Zam geleceği için özellikle temizlik ürünlerinin satışa kapatıldığını belirten Külünk, "Bu yaptığınız insanlığa sığar mı ? Bu haksız kazancı içinize nasıl sindiriyorsunuz ?" dedi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurumu (MKYK) Üyesi Metin Külünk, Twitter hesabından market rafı fotoğrafı paylaşıp zincir marketlere isyan etti.  

"ZAM GELECEĞİ İÇİN ÜRÜNLER SATIŞA KAPALI"

KDV zammının ardından son 2 günde bazı zincir marketilerin hummalı bir şekilde etiket değiştirdiğini belirten Külünk, özellikle temizlik ürünlerinin etiketinin söküldüğünü belirtti.

Külünk, raflarda olan ürünlerin satın alınamadığına ve görevlilerin  'zam geleceği için ürünler satışa kapalı' diyerek müşteriye ürün satışı yapmamasına şu sözlerle isyan etti: 

"Son 2 gündür bazı zincir marketler yine hummalı bir etiket değiştirme işine girişmiş . Başta temizlik ürünleri olmak üzere birçok ürünün etiketleri sökülmüş durumda. Ürünler raflarda olmasına rağmen kasada okuyucudan geçmiyor ve satın alınamıyor. Görevliler, 'zam geleceği için ürünler satışa kapalı' diyerek müşteriye ürün satışı yapmıyorlar . Zincir marketler ve benzeri gruplar milleti resmen soyuyorlar! Kontrolsüz bir zam furyası başlatıldı! Bu yaptığınız insanlığa sığar mı ? Bu haksız kazancı içinize nasıl sindiriyorsunuz ?"

AK Parti MYKY üyesi Metin Külünk'ün zincir marketlere isyanı! "Bu yaptığınız insanlığa sığar mı?" ile ilgili etiketler Metin Külünk
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.