AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, ne mezunu, nerelerde görev aldı?

AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından biri olan İsmet Yıldırım, Ümraniye ilçesinden aday gösterildi. Bu çerçevede İsmet Yıldırım'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, İsmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, ne mezunu, nerelerde görev aldı? İşte, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım'ın hayatı ve siyasi kariyeri...

AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından birisi olarak belirlenen İsmet Yıldırım, Ümraniye ilçesinde adaylık için seçildi. Bu bağlamda, İsmet Yıldırım'ın geçmişi ve profesyonel kariyeri merak uyandırdı. İsmet Yıldırım'ın kim olduğu, yaşamı, kökeni, mesleği, eğitim durumu ve önceki görevleri gibi detaylar akıllarda soru işareti bıraktı. Peki, İsmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, ne mezunu, nerelerde görev aldı? İşte detaylar...

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, ne mezunu, nerelerde görev aldı?

İSMET YILDIRIM KİMDİR?

İsmet Yıldırım, 1960 yılında Ümraniye'de doğmuş ve ilkokul ile ortaokul eğitimini yine Ümraniye'de tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Bakırköy'de almıştır. 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Mühendisi unvanıyla mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından İsmet Yıldırım, aile şirketinde müteahhitlik yaparak birçok konut ve tesisin inşaatını gerçekleştirmiştir. Bu dönemde müteahhitlik faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli meslek kuruluşlarında ve sivil toplum örgütlerinde görev almıştır. 1999 yılında KİPTAŞ'a Genel Müdür olarak atanmış ve görev süresi boyunca İstanbul'un çeşitli semtlerinde teknik donatı alanları, okulları, camileri ve çarşılarıyla modern şehirler kurmuştur. Bu projelerle birlikte şehirlerdeki konut sayısı 80 bine ulaşmıştır.

Uzun yıllar üzerinde çalıştığı, proje ve bürokratik işlemlerin tamamlandığı tarihi ve kültürel "Süleymaniye Projesi"nin inşasına da başlamış bulunmaktadır.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, ne mezunu, nerelerde görev aldı? ile ilgili etiketler Ümraniye
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.