AK Parti'den yoğun tepki çeken belediye başkanları hakkında karar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Rize’de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alınmıştır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, resmi X hesabından Rize'de boykot kapsamındaki bir işletmenin açılışına katılmaları nedeniyle tepki gösterilen belediye başkanlarıyla ilgili açıklama yaptı.

AK Parti'den yoğun tepki çeken belediye başkanları hakkında karar!

''BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ VE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİMİZ HAKKINDA DİSİPLİNE SEVK KARARI ALINMIŞTIR''

Sözcü Çelik, “Rize’de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alınmıştır. Süreç Teşkilat Başkanlığımız tarafından takip edilmektedir.” dedi.

BOYKOT EDİLEN FİRMANIN ŞUBE AÇILIŞINA KATILMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Rize'de, katil İsrail destekçisi firmanın şube açılışı yapılmıştı. Açılış törenine AK Partili ilçe belediye başkanları ve yerel yöneticiler de katılmıştı.

AK Parti'den yoğun tepki çeken belediye başkanları hakkında karar! - Resim : 2

"AÇILIŞA KATILDIM, YEMEDİM" YANITINI VERMİŞTİ

Rize'de, boykot kapsamındaki firmanın şube açılışına İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ile parti il ve ilçe yöneticileri katılmıştı.

Başkan Mete, açılışa katılması ile ilgili eleştirilere "İşletmenin sahibi, okul arkadaşım. Belediyemize kadar gelip davet etmişti. Davete icabet ettik. Rize'de ve Türkiye'de binlerce Burger King var. Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail'e destek vermiş olacaktım. Açılışta 10 dakika bile durmadım. Kurdele kesimine denk geldim. Hakkımızda karalama kampanyası düzenleniyor. İsimlerimizi medyaya vererek 3 belediye başkanını da ateşe atıyorlar. Marketlerde de İsrail menşeili ürünler var. O zaman hiçbir şey almayalım marketlerden. Burada bakış açısında sorun var." yanıtını vermişti.

 

AK Parti'den yoğun tepki çeken belediye başkanları hakkında karar! ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti Rize Burger King Boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...