AK Parti’li Mehmet Metiner’in isyan ettiği tablo!

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Erzurum'da gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali'ni sert bir dille eleştirdi. Metiner, sosyal medya hesabında "Yazıklar olsun! Yakışıyor mu bu? Gazze’de kardeşlerimiz katledilirken yakışıyor mu? Gazze hassasiyetimiz bu mu bizim? Ekonominin durumu ortada. Tasarruf tedbiri bu mu?'' ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin sekizinci durağı Erzurum oldu.

Festival'in 5. gününde sahne alan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, yaklaşık 120 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde hem katılımcı hem de desibel rekoru kırarak tarihe geçti. 

 MEHMET METİNER İSYAN ETTİ

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ise, Erzurum'da gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali'ni dair sosyal medya hesabından sert bir açıklama yayımladı. Metiner, festivalde sahne alan Ebru Yaşar'ın konserinin bir derlemesini paylaşarak "Yazıklar olsun! Yakışıyor mu bu? Gazze’de kardeşlerimiz katledilirken yakışıyor mu? Gazze hassasiyetimiz bu mu bizim? Ekonominin durumu ortada. Tasarruf tedbiri bu mu? CHP’li belediye yapınca kıyamet kopartıyoruz ama meğer kendimiz daha fazlasını yapıyormuşuz! Kınıyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

AK Parti’li Mehmet Metiner’in isyan ettiği tablo! ile ilgili etiketler Erzurum Konser Festival Ebru Yaşar Kültür ve Turizm Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.