Akıl almaz iddia! Didem Arslan Yılmaz açıkladı: Narin'in annesi ve amcasının ilişkisi varmış!

Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin'in ölümünün yankıları devam ediyor. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran ile ilgili Didem Arslan Yılmaz canlı yayında bomba iddialarda bulundu.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi dün akşam saatlerinde sona erdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası S.G, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

ANNESİ VE AMCASI ARASINDA İLİŞKİ VARMIŞ

Didem Arslan Yılmaz canlı yayında bomba bir iddiada bulundu. Yılmaz açıklamasında şunları söyledi:

"Güvenilir bir kaynaktan öğrendim, anne ile amca arasında ilişki varmış! Narin, eve girdiğinde annesi ve amcasını uygunsuz bir vaziyette görmüş!"

Akıl almaz iddia! Didem Arslan Yılmaz açıkladı: Narin'in annesi ve amcasının ilişkisi varmış! ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.