Akrabası şehit düşmüştü! İmamoğlu PKK'yı unuttu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen akrabası Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar için başsağlığı mesajı yayınladı. İmamoğlu'nun mesajında PKK ifadesini kullanmaması tepki çekti.

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar şehit düştüğünü duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyinde Gara bölgesinde, 9 Eylül 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

İmamoğlu mesajında PKK'yı unuttu tepki topladı! 

Trabzonlu Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun akrabası olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından şehit düşen yakını için başsağlığı mesajı yayımladı. İmamoğlu "Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Üsteğmen Fatih Ayar'ın acısını yaşıyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarımıza da sabırlar diliyorum. Şehidimiz 10 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip Trabzon Köprübaşı Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacaktır" dedi. İmamoğlu'nun mesajında bölücü terör örgütü PKK ifadesini kullanmaması ise tepki çekti. 

Akrabası şehit düşmüştü! İmamoğlu PKK'yı unuttu!

 

Akrabası şehit düşmüştü! İmamoğlu PKK'yı unuttu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.