Akrep 1. bölüm

Akrep 1. bölüm full izle! Akrep 1. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde STAR TV'de. 11 Aralık akşamında yayın hayatına başlayacak olan ve Demet Akbağ ile Evrim Alasya'nın başrol oynadığı Akrep 1. bölüm tek parça puhu tv ekranlarında da izlenebilecek. Akrep 1. bölümde neler yaşanacak?

Akrep 1. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın oynadığı STAR TV'nin yeni dizisi Akrep 1. bölüm tek parça youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin ilk bölümü bu akşam star tv'de.

AKREP 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Demet Akbağ Kimdir?

Demet Akbağ, 23 Aralık 1959'da Benan ve Oktay İybar çiftinin ilk çocuğu olarak Denizli'de doğdu. Dedesi Kemal İybar o tarihte Denizli Barosu kurucusu ve ceza reisi olması nedeniyle Denizli'de bulunmaktaydı. Babası, gazeteci ve fotoğraf sanatçısıydı. Sedef ve Kemal adında iki kardeşi vardır. Anne ve babasının 13 yaşındayken ayrılması nedeniyle 1972'de anne ve anneannesiyle birlikte İstanbul'a taşındı.

Evrim Alasya Kimdir?

Evrim Alasya 2 Ağustos 1779 İzmir'de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır.

Akrep 1. bölüm ile ilgili etiketler Star TV akrep 1. bölüm tek parça akrep 1. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.