Akrep 1. bölüm izle

Akrep 1. bölüm full izlemek için yayında. 10 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Akrep 1. bölüm sansürsüz tek parça halinde Puhu TV’de.

Akrep 1. bölüm izle linki merakla araştırılıyor. 10 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Demet Akbağ’ın oynadığı Akrep dizisinin 1. son bölümü tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebilecek.

AKREP 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir “Akrep” dövüşü, seyirciyi farklı bir hikayenin içine sokacak.

Akrep 1. bölüm izle

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizide; geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ekrana gelecek.

Akrep 1. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.