Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 33 yaralı var! Bakan Yerlikaya kaza anını paylaştı!

Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi. Kazada ölü sayısı 6 kişi öldü 33 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anına ait görüntüleri paylaştı. Ölü sayısının 7'ye yükseldiği açıklanmıştı ama gelen yeni bilgiye göre 1 yaralı hayata tutundu.

Son dakika haberi: Aksaray-Ankara karayolu üzerinde yolcu otobüsü devrildi.  Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, çok sayıda yaralı var.

Kaza, saat 07.00 sıralarında, Aksaray- Ankara kara yolu Acıpınar köyü girişinde meydana geldi. Balıkesir'den Nevşehir'e giden plakası ve sürücü henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi.

6 ÖLÜ, 33 YARALI VAR...

Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 33 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aksaray'da meydana gelen kazada 1 yaralının doktorların müdahalesiyle hayata döndürüldüğünü, ölü sayısının 6 olduğunu, 34 kişinin yaralandığını duyurdu.

Yerlikaya, X hesabından yaptığı açıklamada, "Şükürler olsun 1 hastamız doktorlarımız tarafından hayata döndürüldü. Hastamızın tedavisi ağır yaralı olarak yoğun bakımda devam ediyor. Dualarımız yaralılarımız için. Maalesef 6 vatandaşımız vefat etti, 3 ‘ü ağır 34 vatandaşımız yaralandı" ifadelerini kullandı.  

İŞTE KAZA ANI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntülerini paylaşarak kazayla ilgili bilgiler verdi.

 

İşte bölgeden gelen ilk görüntüler...

Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 33 yaralı var! Bakan Yerlikaya kaza anını paylaştı!

Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 33 yaralı var! Bakan Yerlikaya kaza anını paylaştı! - Resim : 2

Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 33 yaralı var! Bakan Yerlikaya kaza anını paylaştı! - Resim : 3

Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 33 yaralı var! Bakan Yerlikaya kaza anını paylaştı! - Resim : 4

Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 33 yaralı var! Bakan Yerlikaya kaza anını paylaştı! ile ilgili etiketler Aksaray Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.