Alaattin Çakıcı’nın yakın tanıdığı maskeli biri tarafından öldürüldü!

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, iş yeri önünde silahlı saldırıya uğradı. Yüzünde cerrahi maske bulunan saldırgan, motosikletiyle iş yerine gelen Temel’e arkadan ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Alaattin Çakıcı'nın yakından tanıdığı olduğu ifade edilen Kemal Çağlar Temel, aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul’da mafya tarzı silahlı saldırılara bir yenisinin daha eklendiği ortaya çıktı.

KOZMETİK FİRMASI SAHİBİ İŞ YERİNİN ÖNÜNDE ARKADAN SİLAHLA VURULDU

Polisin İstanbul genelinde zanlıyı bulmak için alarma geçtiği olay, saat:11.00 sıralarında Üsküdar Burhaniye Mahallesi, Burhaniye Abdullahağa Caddesi'nde bulunan bir kozmetik ürünleri satan firmanın önünde meydana geldi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre,firmanın sahibi iş insanı Kemal Çağlar Temel, motosikletiyle iş yerine geldiği sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen, cerrahi maske takan bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Maskeli silahlı saldırgan,elindeki tabancayla Temel’e arkadan 4- 5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Başından ve sırtından vurulduğu öğrenilebilir iş insanı Kemal Çağlar Temel, kanlar içinde yere yığıldı.

Alaattin Çakıcı’nın yakın tanıdığı maskeli biri tarafından öldürüldü!

İŞ İNSANI ÇAĞLAR İŞ YERİNİN ÖNÜNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Silah sesleri ve ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak 112 sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk kontrolde, iş insanı Kemal Çağlar Temel’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerken, ”Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü” ekipleri, iş yeri önünde ve çevresinde çok detaylı inceleme yaptı. Uzun süren inceleme sonrasında, iş insanı Temel'in cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Alaattin Çakıcı’nın yakın tanıdığı maskeli biri tarafından öldürüldü! - Resim : 2

İŞ İNSANI ALAATTİN ÇAKICI’NIN YAKINDAN TANIDIĞI ÇIKTI

Öte yandan, Üsküdar’da ki iş yerinin önünde öldürülen Kemal Çağlar Temel’in, Alaattin Çakıcı'nın yakından tanıdığı olarak bilinen iş insanı olduğu ifade edildi. İş insanı Temel’in, Alaattin Çakıcı ile beraber bir çok ziyaretlere beraber gittiği ve güvendiği kişilerden olduğu belirtildi. Polisin esrarengiz cinayetten sonra, sokakta ve işyerinde bulunan kamera görüntülerini alarak, saldırganın kimliğini belirlemeye çalıştığı kaydedildi.

Alaattin Çakıcı’nın yakın tanıdığı maskeli biri tarafından öldürüldü! - Resim : 3

ALAATTİN ÇAKICI AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada, iş insanı Kemal Çağlar Temel’in esrarengiz bir şekilde işyerinin önünde öldürülmesinden sonra, Alaattin Çakıcı,bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı (X)’den yaptığı açıklamada Çakıcı’nın, ”Bugün iş yerinin önünde öldürülen Kemal Çağlar TEMEL’in vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi. Benimle bir akrabalık bağı ve her hangi bir iş ilişkisi yoktu. Allah rahmet eylesin. Kamuoyuna saygılarımla.” yazdığı görüldü.

Alaattin Çakıcı’nın yakın tanıdığı maskeli biri tarafından öldürüldü! ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı cinayet ölüm İstanbul Üsküdar
GÜNÜN VİDEOSU

Çıplak vatandaşa kasabalı dayağı! "Böyle gezmeye utanmıyor musun?" deyip dövdüler

Mardin'de sokakta çıplak halde dolaşan kişi, çevredekiler tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, cep telefonuyla kayda alındı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.