Alacağı ücret çok konuşuldu! Beren Saat'in yeni projesinde partnerleri belli oldu...

Beren Saat, "İstanbul İçin Son Çağrı"ndaki cesur performansının ardından, sinemaseverleri bir kez daha şaşırtacak bir projeye imza atıyor. OnlyFans fenomenini merkeze alan "Gizli Dolap" filmiyle, oyunculuk kariyerinin en iddialı işlerinden birine yelken açıyor.

Beren Saat'in "İstanbul İçin Son Çağrı"ndaki etkileyici performansı hâlâ hafızalarda tazeyken, ünlü oyuncu yeni bir projeyle gündeme geldi. OnlyFans fenomenini mercek altına alan "Gizli Dolap" filmi, Saat'in kariyerindeki en cesur rollerinden biri olacak gibi görünüyor.

Alacağı ücret çok konuşuldu! Beren Saat'in yeni projesinde partnerleri belli oldu...

BEREN SAAT'İN PARTNERLERİ BELLİ OLDU

Saat'in canlandırdığı gazeteci Rengin Alaz, toplumun yargıladığı bir dünyanın iç yüzünü ortaya çıkarırken, kendi geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacak. Yiğit Özşener ve Furkan Andıç gibi başarılı isimlerin de yer aldığı filmin konusu, ülkemizde büyük tartışmalara neden olan OnlyFans uygulamasına dair merak uyandırıcı bir bakış açısı sunuyor. 15 milyon TL'lik rekor bir ücretle anlaşan Saat, bu proje ile hem kariyerine hem de Türk sinemasına yeni bir soluk getireceğe benziyor.

Alacağı ücret çok konuşuldu! Beren Saat'in yeni projesinde partnerleri belli oldu... ile ilgili etiketler Beren Saat Yiğit Özşener Furkan Andıç
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.