Alayı katil bunların! 95 yaşındaki Siyonist Müslümanlara nefret kustu: Soykırım çağrısı yaptı

1940'lı yıllarda İsrail ordusunda yedek subay olarak görev yapan ve yeniden 95 yaşında orduya katılan Ezra Yachin, Müslümanlara olan nefretini korkunç sözlerle dile getirdi. Yachin, diğer İsrailli askerlere seslenerek katliam çağrısı yaptı.

İşgalci İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye yönelik saldırılar artarak sürüyor. Savaş'ın 8. gününde yüzlerce masum Filistinli hayatını kaybetmiş durumda. Dünya İsrail'in soykırıma varan saldırılarına sessizliğini koruyor.

95 YAŞINDA KATLİAM ÇAĞRISI YAPTI

40'lı yıllarda İsrail ordusunda görev yapan ve 95 yaşında yeniden İsrail ordusuna yedek subay olarak katılan Ezra Yachin, diğer İsrail askerlerine seslenerek soykırım çağrısı yaptı.

 Yachin 1940'larda Filistinlilere karşı katliamlarıyla bilinen Siyonist Lehi örgütüne mensuptu.

Soykırım çağrısı yapan 95 yaşındaki subay, "Onların anısını bile yok edin. Annelerini, çocuklarını, ailelerini yok edin. Silahı olan her Yahudi çıkıp onları öldürmeli. Arap bir komşunuz varsa hiç beklemeden çıkıp onu öldürün. Bütün peygamberlerin söyledikleri gerçekleşmek üzere." gibi kan donduran sözler söyledi.

Alayı katil bunların! 95 yaşındaki Siyonist Müslümanlara nefret kustu: Soykırım çağrısı yaptı ile ilgili etiketler Siyonizm İsrail soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.