Aldatmak 6. bölüm izle

Aldatmak dizisi 6. bölüm ile ATV de. Perşembe akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Vahide Perçin ile Ercan Kesal’in oynadığı Aldatmak dizisi son bölümünde; Oltan ile Güzide arasındaki çıkar çatışması ikiliyi zor durumda bırakır. İşte, Aldatmak 6. bölüm tamamı…

Aldatmak dizisi 6. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Vahide Perçin ile Ercan Kesal’in oynadığı Aldatmak dizisi son bölümünde; Oltan ile girdiği çıkar çatışması Güzide'yi zor durumda bırakır. Güzide, adaletsizliğe karşı güçlü duruşundan taviz vermediği takdirde Oltan'ın bu meseleyi kolay kolay kapatmayacağının farkındadır.

Aldatmak 6. Bölüm Özeti

Borç içindeki Ozan hem tefecinin, hem de Lara ve Kaan'ın zorlamaları yüzünden iyice köşeye sıkışmıştır. Lara, Oltan tehdidine karşı Kaan'ı uyarsa da Kaan bu uyarıyı dinlemez ve Lara'yı Ozan'a karşı tehlikeli bir hamleye zorlar. Bu hamle Ozan için zorlu ama bir o kadar da beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Aldatmak 6. Bölüm izle

Yeşim'in ısrarlarına dayanamayan Tarık, Oylum'u yeni evine Öykü ile tanışmaya davet eder. Oylum, her ne kadar babasıyla ilişkisini düzeltmek istese de Yeşim'in evine gitmek konusunda kararsızdır. Annesine ihanet etmeyi bir türlü göze alamayan Oylum verdiği ani kararla hayatının alt üst olmasına sebep olacaktır.

Aldatmak 6. bölüm izlemek için tıklayınız

Aldatmak 6. bölüm izle ile ilgili etiketler Aldatmak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.