Alev Alev 1. bölüm full kesintisiz izle! Demet Evgar yeni dizi

Alev Alev 1. bölüm full kesintisiz izle! Demet Evgar yeni dizi Alev Alev dizisi 1. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV ekranlarında yayınlanacak. 5 Kasım Perşembe akşamında Alev Alev 1. bölümü tek parça dizi bitiminde kendi kanalında izlenecek.

Alev Alev 1. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı Alev Alev 1. bölüm tek parça SHOW TV'de izlenecek. Show tv'nin yeni dizisi Alev Alev bu sezona damga vuracak yapımlardan biri olarak gösteriliyor. 3 kadın 3 kader sloganıyla yola çıkan dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla bu akşam ekrana gelecek.

ALEV ALEV 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır.

Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir.

Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev 1. bölüm full kesintisiz izle! Demet Evgar yeni dizi ile ilgili etiketler Show TV show tv canlı yayın alev alev alev alev 1. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.