Alev Alev 20.Bölüm izle

Alev Alev 20.Bölüm izle full olarak 25 Mart Perşembe akşamında puhutv de. Başrollerinde Demet Evgar’ın oynadığı Alev Alev dizisi son bölümünde yaşananlar ile ilgili tüm detaylar burada.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazal Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Alev Alev dizisi 20.Bölüm ile 25 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Alev Alev son bölümünde; Cemre ev içinde Çelebi’nin açığını aramaktadır. Tomris’e de fikir danışan Cemre, en sonunda Çelebi’yi durdurmanın yolunu bulmuştur.

Ancak bu konuda başarıya ulaşabilmesi adına adımları son derece gizli bir şekilde atmak durumundadır. Restoranda yaşanan kavganın hemen sonrasında da Ömer geri adım atmaz ve Rüya ile arası da iyice bozulur.

Bülent karşı duran İskender artık tamamen Çiçek’in yanındadır. Çelebi’nin müdahalesi ile de İskender iyice uçurumunun kenarına kadar gelmiştir. Ozan ile Cemre de tekrardan görüşebilmek adına yaşanabilecek bütün riskleri göze alırken aslında bu olay hayatlarının sonsuza dek değişmesine sebebiyet verecektir.

Alev Alev 20.Bölüm izle

Alev Alev Son Bölümde Neler Yaşandı?

Çelebi’nin evinde olan ve başladığı noktaya geri dönmek durumunda kalan Cemre, tüm olumsuzluklara rağmen hem kızı hem de kendisi için müdahalesine devam etmektedir. Bu zaman dilimi içerisinde Ozan da uzaktan Cemre’ye olan desteğini sürdürmektedir.

Çiçek ile Ali’nin ilişkisinde ise taşlar yeniden yerinden oynamıştır. Atlas için İskender’le birlikte zaman geçiren Çiçek geri döndü zaman Ali ile karşılaşmıştır. Çiçek’e oldukça kırıcı sözler sarf eden Ali, İskender ile birlikte olduklarını da ima edince ortam bir anda gerilmiştir.

Alev Alev 20.Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Alev Alev 20.Bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.