Alev Alev 27. bölüm izle

Alev Alev 27. bölüm ile yayında. Perşembe akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev son bölümü Puhu platformunda. İşte Alev Alev 27. bölüm full izle ekranı.

Başrollerinde Demet Evgar ile Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Alev Alev dizisi 27. bölüm ile 20 Mayıs Perşembe akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan dizilerden Alev Alev 27. son bölümünde; Yaşanılan olaylar ortaya çıkınca Çelebi yurt dışına kaçmak adına tüm yolları denemeye başlar. Ömer de Çelebi’yi kaçmadan yakalamak adına gözünü iyice karartmak üzeredir.

Alev Alev 27. bölüm izle

Ancak hiç beklenmedik bir isim ona destek olur. Cemre ameliyata alınan Ozan’ın yanına koşarken karşısında öfkeden deliye dönen Seher’i bulur. Çelebi’den korktuğu için mahalleye de dönemeyen Cemre, kamuoyunun dikkatini tamamen üstüne çekecek bir hamlede bulunur.

Tomris ve ekibi ameliyatta Ozan için ellerinden gelen her şeyi yaparlarken Yedikule mahallesinin gözü kulağı çıkacak sonuçtadır. Çelebi, yurtdışına kaçmadan önce, Cemre'yi ölmekten beter edecek planı uygulamıştır.

Alev Alev 27. bölüm izle - Resim : 2

Çelebi'nin yaşadığına dair şüpheleri giderek artan Cemre, sesini duyurmak adına adeta çırpınmaktadır. Düğünden sonra Ömer Rüya'yı, aralarındaki aşk dolu anların bozulmaması adına tüm ihtimallerden uzakta bir balayı tatiline götürmeye karar verir.

Alev Alev 27. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.