Aleyna Tilki: Asıl ben saldırıya uğradım!

Önceki gün İstanbul Havalimanı'nda bir yolcuyla kavga eden Aleyna Tilki olay sonrası açıklamada bulundu.

Sabah saatlerinde havalimanına gelip pasaport kontrolünden geçen Aleyna Tilki, işlemlerinin tamamlanmasının ardından X-Ray kontrolleri için sıraya girdi. Buradaki bir yolcu ile bilinmeyen bir nedenle tartışan Aleyna Tilki'nin, yolcuya ve bir güvenlik görevlisine hakaret ettiği öne sürüldü.

Aleyna Tilki: Asıl ben saldırıya uğradım!

ŞİKAYETÇİ OLDULAR!
Yolcu ve güvenlik görevlisinin şikayetiyle havalimanındaki polis merkezine yönlendirilen Aleyna Tilki'nin, burada ifadesi alındı. Genç şarkıcı da yolcu ve güvenlik görevlisinden şikayetçi oldu. İfadesinin ardından polis merkezinden avukatıyla ayrılan Aleyna Tilki'nin dış hatlar terminalindeki gümrüklü alana girişi sırasında basın mensuplarının çekim yapmasına izin verilmedi.

Aleyna Tilki'nin ifade vermesi nedeniyle uçağı kaçırdığı, bir sonraki sefer için de bilet almasına rağmen iptal ettirdiği öğrenildi. Şarkıcı daha sonra havalimanından ayrıldı. Aleyna Tilki'nin yaşadığı tartışma kameraya da yansıdı.

'GERİZEKALI DİYEMEZSİN'
Görüntülerde bir kadının Aleyna Tilki'ye, "Geri zekalı diyemezsin" dediği duyuluyor. Aleyna Tilki'nin de hararetli bir şekilde görevlilere, "İsmimi biliyordur. Şikayetse etsin beni. İsterse tazminat açsın" sözleri yer alıyor.

Aleyna Tilki: Asıl ben saldırıya uğradım! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Kavga İstanbul Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.