Aleyna Tilki twerk izle! Hayranlarını coşturdu...

Aleyna Tilki twerk izle! Kıbrıs'ta verdiği konserde Ayben'e ait bir rap şarkı seslendiren Aleyna Tilki yaptığı twerk ile hayranlarını coşturdu. Bu görüntüler kısa sürede internette ve sosyal medyada en çok araştırılan konulardan biri haline geldi. Aleyna Tilki'nin twerk dansını izlemek isteyenler de konuyu incelemeye başladı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar. Aleyna Tilki twerk görüntüleri izle! İşte Kıbrıs'ta twerk yaptığı anlar...

Aleyna Tilki twerk izle! Her yaptığıyla olay olan genç popçu Aleyna Tilki, Kıbrıs'ta verdiği konserde twerk yaptı. Bu dansıyla izleyiciyi coşturan Aleyna Tilki'nin twerk görüntüleri sosyal medyada da defalarca paylaşıldı. İnternette de konu hakkında araştırmalar sürüyor. İşte Aleyna Tilki twerk görüntüleri izle!

ALEYNA TİLKİ TWERK İZLE!

Genç popçu Aleyna Tilki Kıbrıs'ta konser verdi. Hayranları genç şarkıcının dansları ve şarkıları eşliğinde coştu.

Aleyna Tilki sahnede rapçi Ayben'den de bir parça seslendirdi.

Konserinde çekilen videoyu sosyal medyadan paylaşan Aleyna, "Müzik bizi kurtaracak... En sevdiğim şarkı,en favori insanımın kaleminden. Onu çok seviyorum @ayben Çok büyük bir ruh,çok güzel bir insan ve çok güçlü. Her şey gerçek üstü, bizi gerçeğe ulaştıracak tek şey de müzik..." notunu yazdı.

TWERK NEDİR?

Twerk daha çok kadınlar tarafından yapılan ve internete yüklenen videolar aracılığıyla gün geçtikçe popüler olan bir dans çeşididir. Dansın merkezinde kalçayı hızlı hamlelerle sallamak vardır. Dünyaca ünlü Oxford Dictionary Online’a 2013 yılında eklenen kelime yılın 2. kelimesi olarak seçilmiştir. Oxford sözlüğüne göre Twerk kelimesi yaklaşık 20 yıldır kullanılmakta. Dans sosyal medyada farklı yorumlarla karşılanmakta, bazı sosyal medya kullanıcıları dansı fazlaca itici bulurken, bazıları da sadece seksi unsurları barındıran basit bir dans olarak yorumlamakta.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki 28 Mart 2000 tarihinde Konya'da doğdu. Türk şarkıcı. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" şarkısı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Aleyna Tilki twerk izle! Hayranlarını coşturdu... ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.