Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Şahin Kendirci kimdir?

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Magazin gündemine bomba gibi bir iddia düştü. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci ve Aleyna Tilki'nin aşk yaşadığı iddia edildi. Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci'nin aşk yaşadığı iddia edildi. Müslüm filminde Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci iddialara 2.Sayfa programına bağlanarak cevap verdi. Peki Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şahin Kendirci, bu iddialara Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programına telefonla bağlanarak yanıt verdi. İşte Şahin Kendirci'nin açıklamalarından kesitler:

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Şahin Kendirci kimdir?

"Bu haberlere sadece sustum çünkü ben annemin babamın yanında böyle şeyleri konuşmaktan utanırım. Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Ben sizin elinizde büyüdüm zaten benim küçüklüğümü biliyorsunuz. Kendisi meslektaşımdır, yaptığı işi de beğeniyorum, saygı duyuyorum ama tanışmıyoruz bile.

Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar 'Bu gerçek mi?' diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim.Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum.

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Şahi Kendirci 19 Nisan 2001 yılında Adana'da doğdu.Müslüm filminde, merhum Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci, daha önce de "Bana Masal Anlatma" isimli filmde Hande Doğandemir ve Fatih Artman ile birlikte rol aldı. 2014 yılında 13 yaşındayken " O Ses Türkiye"nin çocuklar yarışmasında birincilik elde eden ve adını tüm Türkiye'ye duyuran Kendirci, "Müslüm" filminde hem oyunculuk performansı hem de " Adana'ya Gel Gidek" türküsü ile beğeni topladı.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Katıldığı bir yarışma programında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? Şahin Kendirci kimdir? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.