Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'nin merceğinde yer alan futbol oyuncusu Alfrede Morelos İstanbul'a geldi. Bu gelişmelerin ardından 'Alfredo Morelos kimdir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı santrafor arayışına giren Fener, Alfrede Morelos'u bonservis bedeli olmadan kadrosuna katmayı planlıyor. Peki, Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Fenerbahçe, bonservis ücreti ödemeden Morelos'u kadrosuna katmayı planlıyor. Morelos'un Fenerbahçe'ye transferi için İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtiği haberlerinin ardından 'Alfredo Morelos kimdir?' sorusu araştırılıyor. Peki, Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde...

Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

ALFREDO MORELOS KİMDİR?

Kolombiyalı futbolcu Alfredo Morelos, 21 Haziran 1996 tarihinde Cereté, Kolombiya'da doğmuştur. Şu anda 27 yaşındadır. Hücum hattında görev yapan bir forvet oyuncusudur.

Profesyonel kariyerine 2014 yılında Kolombiya'nın Independiente Medellín kulübünde başlayan Morelos, daha sonra HJK Helsinki ve Glasgow Rangers gibi takımlarda oynamıştır. 2016 yılında HJK Helsinki'ye transfer olan Morelos, 2017 yılında ise Glasgow Rangers'a transfer olmuştur. Rangers'ta 2017-2023 yılları arasında forma giyen Morelos, toplam 269 maçta 124 gol atarken, 58 asist yapma başarısı göstermiştir.

HJK Helsinki'de olduğu dönemde özellikle golcü yetenekleriyle öne çıkan Morelos, hızlı, atletik ve skorer bir oyuncu olarak bilinmektedir. Hücum hattında etkili bir şekilde pozisyon alır ve gol atma becerisiyle ön plana çıkar.

Ayrıca, Kolombiya milli futbol takımında da forma giyen Morelos, milli formayı da temsil etmektedir.

Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.