Ali Koç'tan davetine yanıt geldi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam canlı yayına çıkacak mı? Canlı yayın saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe taraftarı bu anı bekliyor. Başkan Ali Koç ve başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım canlı yayına çıkacak mı sorusu gündemde. Aziz Yıldırım'ın daveti üzerine Ali Koç'tan yanıt geldi. Peki Fenerbahçelilerin beklediği Aziz Yıldırım ve Ali Koç karşılaşması canlı yayında gerçekleşecek mi? İşte davete gelen o yanıt...

Fenerbahçe'de tarihi buluşma için nefesler tutuldu! Aziz Yıldırım ile Ali Koç canlı yayını ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda gerçekleşecek? İşte Aziz Yıldırım'ın ulusal kanal teklifine gelen o yanıt...

AZİZ YILDIRIM PAYLAŞTI

Başkan adayı Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

İŞTE ALİ KOÇ'UN YANITI

Başkan Koç, "Sayın Başkan çok geç değil. Saat 5'e geliyor. Akşam istediğiniz yerde TV'ye çıkalım. Hadi burada size muhtelif sebeplerden hakkınız yendiğini savunabilirsiniz, bize göre öyle değil, kameralarda kayıtlı mevcut. Fırsat bu fırsat. Konuşmanızı yapamadınız. Bu çağrı tarihte son kez olacak, bir daha olmayacak. İstediğiniz yerde akşam buluşalım, söyleyemediklerinizi söyleyin. Ben söyleyemediklerimi yüzünüze bakıp söylemek istiyorum" sözlerini sarf etti.

AZİZ YILDIRIM CANLI YAYINA ÇIKACAKLARINI DUYURDU

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un canlı yayına teklifini kabul ettiğini duyurdu.

NOW'DA YAYINLANMASI BEKLENİYORDU

Aziz Yıldırım moderatörsüz bir şekilde ve baş başa kendisi ile yayın yapmak istediğini söyledi. Canlı yayının NOW ekranlarında 22.30'da yayınlanması bekleniyorken Habertürk kanalının da calı yayın görüşmelerine dahil olduğu ortaya çıktı.

CANLI YAYIN HABERTÜRK'TE SAAT 23.00'TE YAPILACAK

Aziz Yıldırım'ın canlı yayın için Habertürk kanalına doğru ekibi ile yola çıktığı bilgisi verildi. Canlı yayın Habertürk Televizyonu'nda saat 23.00'te gerçekleşecek.

Ali Koç'tan davetine yanıt geldi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam canlı yayına çıkacak mı? Canlı yayın saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ali Koç Aziz Yıldırım canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.