Ali Koç'tan Erden Timur sözleri: "Şubat ayında sıkıntı yaşayacaklarını aylar önce tahmin etmiştim! Herkese başkanlık sözü verilmiş"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak seçimler öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç, Galatasaray'daki Erden Timur ayrılığı hakkında da ilginç sözler söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair Habertürk'te açıklamalar yaptı.

Ali Koç, Erden Timur'un Galatasaray'daki görevini bırakması ile ilgili de konuştu.

Ali Koç açıklaması şu şekilde;

"Ağustos ayında çevreme 'Şubat ayını bekleyin, Galatasaray'da sıkıntılı, çalkantılı dönemler olacak' demiştim. Herkese başkanlık sözü verilmişi. Nitekim içeride ciddi sıkıntılar olmuş. Beni ilgilendiren bir konu değil. Sayın Erden Timur kendi bakış açısını anlattı. Diğer taraf kendi bakış açısını anlatır. Bizim konumuz değil. Onlardan çok belden aşağı laflar geldi, ligi bitirtmeyiz lafları. Beni en rahatsız olduğum konu, 4-5 oyuncuyla beraber ilgilendik, açıklanan paraları biliyoruz, Zaha'yı biliyoruz. Tete için Shakhtar'ı aradım, durumu söylediler, pazarlık bile etmedik, çalım dediler. Ndombele'yi önerdiler, kesinlikle almayız dedik. Sponsor diyorlar, sponsor ismi vermiyorlar. Marka olmaz, takım aşkıyla verilir, bir mesaj yazı falan da görmedik. Futbol sektörü küçük bir sektör. Bunlar işi aile seviyeme taşıdılar. Bu işleri geçen ağustosta tahmin etmiştim. Hayırlı olsun." 

Ali Koç'tan Erden Timur sözleri: "Şubat ayında sıkıntı yaşayacaklarını aylar önce tahmin etmiştim! Herkese başkanlık sözü verilmiş" ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Erden Timur
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.