Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye şok sözler: "Onurlu, haysiyetli, şerefli olan hiç kimse bu şekilde aday olmaz! Her statta yuhalanan bir başkansınız..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde kürsüye çıkarak delegelere seslendi. Ali Koç açıklamasında Mehmet Büyükekşi'yi hedef aldı. Konuşma sırasında ikili arasında gerginlik de yaşandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde kürsüde açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un hedefinde ise Mehmet Büyükekşi vardı.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

Bugün yapılan seçim Fenerbahçe olarak bizler için yok hükmündedir. Bu yaşananlar son derece antidemokratiktir. Bizlerin hür iradesi gasp edilmiştir. 

Mehmet Büyükekşi ve onun için lobi yapanlar da bir tebriği hak ediyor. Pek çok kesim tarafından en kötü federasyon başkanı olarak gösterilen, görülmemiş skandalları bir sezonda yaşatan, süreç yönetmekte beceriksiz olan ve suçu başkalarına atan, Fenerbahçe ve Beşiktaş statlarına gelemeyen, pek çok statta yuhalanan bir başkan olmanıza rağmen karşımıza başkan adayı olarak çıkmanızı tebrik ediyorum. Sizin devam etmenize olanak sağlayan adını koyamadığımız lobiyi de canı gönülden kutlarım, bravo size!

Nisan ayında imza kampanyası başlatılmıştır. Sürecin başında 4 büyük kulüp bu kampanyaya destek vermiştir. Antidemokratik baskılara rağmen 147 imza toplanmıştır. 18 Temmuz'daki seçimde Mehmet Büyükekşi'nin aday olmayacağı bir seçim vaat edilmişken aday olması sonrası kulüplere yani delegelere soruyorum, kendinizi kandırılmış hissetmediniz mi? Çünkü bu vaat sonrası imzalar geri çekilmiş veya imza atacaklar vazgeçmiştir.

Merih Demiral'ın aldığı ceza sonrası TFF başkanı ve yöneticilerinin olduğu bir ortamda Sayın Şenes Erzik'in söylediği sözleri kayda alıp, devletin ajansına haber olarak izin alınmadan servis edilmesi kimin klasik taktikleridir? Bu bile başlı başına seçime gölge düşürecek bir rezalettir. Daha sonra ajans o haberi kaldırdı ve haberi yapan kişiyi görevden atmıtşır.

Sayın Büyükekşi, bu şekilde seçilmeniz sizin vicdanınızı rahatsız etmiyor mu? Onurlu, haysiyetli, şerefli olan hiç kimse bu şekilde aday olmaz.

 

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye şok sözler: "Onurlu, haysiyetli, şerefli olan hiç kimse bu şekilde aday olmaz! Her statta yuhalanan bir başkansınız..." ile ilgili etiketler Ali Koç Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.