Ali Koç'u iterek düşüren Göztepe yöneticisi Fatih Özkan'dan özür mesajı: "Başkan ve camiadan özür dilerim"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u iterek düşmesine sebep olan Göztepe Kulübü yöneticisi Fatih Özkan açıklamada bulundu. Özkan açıklamasında, Ali Koç ve Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçekarşılaşmasında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u iterek düşüren Göztepe Kulübü yöneticisi Fatih Özkan'a ev hapsi verilmişti. Özkan yaşananlarla ilgili bir açıklamada bulundu.

"ALİ KOÇ VE FENERBAHÇE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Fatih Özkan açıklamasında, "17/08/24 tarihinde futbolumuzun iki güzide kulübü arasında oynanan müsabaka sırasında meydana gelen ve halihazırda kamuoyunu meşgul etmeye devam eden menfur olayın bir tarafı olarak yaşanan bu olay nedeni ile son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Kamuoyunun bu olay nedeni ile daha fazla meşgul edilmemesi; her iki güzide kulübe gönül vermiş taraftarların yıpratılmaması için başta tüm kamuoyu olmak üzere mensubu olduğum Göztepe Spor Kulübü, kulüp onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Koç ile tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğimi kamuoyuna saygı ile bildiririm." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ali Koç, Göztepe maçında yaşanan olayda kendisini iten kişi ve ihmali bulunan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi ekipleri, Koç'u saha kenarında yürüdüğü sırada iterek düşüren Fatih Özkan'ı gözaltına aldı.

Şüpheli, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusu sonrası tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlı, ev hapsiyle cezalandırıldı.

DHA'nın haberine göre; Fatih Özkan’ın polisteki ifadesinde, "Ali Koç'u saha dışına çıkartmak istedim. Yerler ıslaktı. Hızımı ayarlayamadım. İstemeden, sert ittim. Yaralama kastım yoktu" dediği belirtildi.

Ali Koç'u iterek düşüren Göztepe yöneticisi Fatih Özkan'dan özür mesajı: "Başkan ve camiadan özür dilerim" ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.