Ali Sabancı tekne kazası hakkında ilk kez konuştu! Uyandığında ilk sorusu o oldu: Herkes hayatta mı?

Ali Sabancı, geçtiğimiz yıl eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Yunanistan'da tekne kazası geçirdi. Kaza nedeniyle ağır yaralanan ünlü çift birçok ameliyat geçirdi. Ali Sabancı, kazaya ilişkin ilk kez konuştu. Kazadan 9 gün sonra hastanede uyandığını belirten iş insanı, "Başhekime 'Herkes hayatta mı?' diye sordum" diyerek korku dolu anları anlattı.

Geçtiğimiz yıl Yunanistan adalarında ailesi ile birlikte deniz kazası geçiren ve ağır yaralanan Ali Sabancı, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ANSİAD) 2024 yılı faaliyet dönemi 11'inci olağan toplantısından olaya ilişkin ilk kez konuştu.

''EŞİMİN YÜZÜ PARÇALANDI''

Kazaya ilişkin dehşet anlarını anlatan Sabancı, "Şöyle anlatayım, motor kazası yaptım ben. Deniz motoru, ben sürüyordum. Eşimin suratı parçalandı. Ben galiba 10 veya 11 ameliyat oldum. Çocuklarımız vardı teknede, o zaman 20 ya da 22 yaşında, suya düştüler. Kayaya çarptık, suya düştüler ama kayaya çarpmadılar. Allah'ın işi bu 2 ekip vardı büyük teknede çalışan. Onların birinin omzu çıktı. 3 hafta evvel böyle benzer bir kazada, teknedekiler Allah rahmet eylesin, kayaya çarptı ölmüş." dedi.

9 GÜN SONRA UYANDIĞINDA İLK SORUSU O OLDU!

Kazanın ardından 9 gün sonra hastanede uyandığını belirten Sabancı, "9 gün sonra hastanede uyandığımda, başhekime 'Herkes hayatta mı?' diye sordum. 3-4 ay kadar hastanede kaldım. Her geçen gün büyütmemeyi öğrendim. Öğreniyorum. Ölünceye kadar da öğreneceğim. Hepimiz zaten ümit ediyorum ölünceye kadar gelişeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Ali Sabancı tekne kazası hakkında ilk kez konuştu! Uyandığında ilk sorusu o oldu: Herkes hayatta mı? ile ilgili etiketler Ali Sabancı Vuslat Doğan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.