Alina Boz'dan Umut Evirgen ile çıktığı balayı sonrası açıklama! "Görmediğim yerleri gezdik"

Düğün töreni sonrasında çift, sağlık sorunları nedeniyle ertelenen balayını Danimarka'da yaptı. Danimarka'da çekilen balayı fotoğrafları sosyal medyada büyük beğeni topladı ve Alina Boz'un paylaşımlarına "Karlar Kraliçesi Alina" yorumları yapıldı​.

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle ilişkileriyle tanınan işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, geçtiğimiz yıl oyuncu Alina Boz ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ünlü çift, 2 Aralık 2023'te yakın dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen bir törenle evlenmişti. Balayı tatillerini sağlık sorunları nedeniyle erteleyen çift, daha sonra Danimarka'ya giderek tatillerinin keyfini çıkardı​.

Alina Boz'dan Umut Evirgen ile çıktığı balayı sonrası açıklama! "Görmediğim yerleri gezdik"

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Oyuncu Alina Boz ve yönetmen Umut Evirgen, Aralık 2023'te evlendikten sonra sağlık sorunları nedeniyle balayına gidememişlerdi. Sonunda, erteledikleri balayını Danimarka'da gerçekleştirdiler. Balayında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan çift, büyük beğeni topladı. Alina Boz'un paylaşımları özellikle "Karlar Kraliçesi Alina" yorumlarıyla dikkat çekti.

AÇIKLAMA YAPTI

Alina *Boz; ‘Umut’la güzel bir balayı yaptık. Görmek istediğim bir sürü yer vardı, bir sürü şey vardı sağ olsun beni her yere götürdü. Güzel tatiller yaptık. Birlikte yeni şeyler keşfettik. Onun daha önce gördüğü ama benim görmediğim yerleri gösterdi. Güzel güzel gezdik.’ diye konuştu. Ünlü ismin bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

 

 

Alina Boz'dan Umut Evirgen ile çıktığı balayı sonrası açıklama! "Görmediğim yerleri gezdik" ile ilgili etiketler Umut Evirgen Alina Boz Balayı
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.