Alkollü saldırgan Arap iş insanlarını bıçakla tehdit etti! Sarıyer'de sıcak dakikalar...

Sarıyer'de alkollü bir şahıs, bir kafede oturan yatırımcı Arap iş insanlarını elindeki bıçakla tehdit etti. Saldırganın tutuklandığı öğrenilirken tehdit anları kameraya yansıdı.

Olay, İstanbul'daki Sarıyer Maslak Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, M.İ.(43) isimli şahıs bir sitenin önündeki kafede oturan yabancı uyrukluları bıçakla tehdit edip küfür ve hakaretlerde bulundu.

"Delikanlınız gelsin ben Türküm Türküm, benim ülkem burası" diye bağıran saldırgan ardından olay yerinden uzaklaştı.

 

İhbar üzerine olay yerine ulaşan ekipler, şüphelinin kimliğini tespit etti. Evinde gözaltına alınan M.İ.'nin olay sırasında alkollü olduğu öğrenildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli, kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından adli makamlara sevk edildi.

İstanbul Valisi Davut Gül şahsın tutuklandığını duyurdu.

Alkollü saldırgan Arap iş insanlarını bıçakla tehdit etti! Sarıyer'de sıcak dakikalar... ile ilgili etiketler İstanbul Sarıyer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şarkıcı Atilla Taş adliyede çark etti: Erdoğan'a saygı duyacağız!

Şarkıcı Atilla Taş'ın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Taş duruşmanın ardından, "Söyleyecek bir şey yok, ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem. Bu ülkenin cumhurbaşkanıdır, saygı duyacağız." dedi.