Alman basınından Galatasaraylıları havalara uçuracak haber: Sacha Boey geri dönüyor

Devre arasında 30 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'in yolunu tutan Sacha Boey için flaş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Alman basınının haberine göre Sacha Boey, Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanıyor.

Türk futbol tarihinde bir rekora imza atarak Galatasaray'dan 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'in yolunu tutan Fransız futbolcu Sacha Boey, yeni takımında kendini gösteremedi.

2028 yılına kadar Bayern Münih'le sözleşmesi bulunan Boey hakkında Alman basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Boey, Süper Lig'e geri dönüyor.

KİRALIK OLARAK DÖNÜYOR

Münih ve Galatasaray'ın Boey'in kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giymesi için için anlaştığı ve iki kulüp arasındaki görüşmelerde sadece küçük pürüzlerin olduğu ifade edildi.

Boey'den sonra o pozisyonda arayışa geçen Okan Buruk, yıldız oyuncunun dönüşüne çok sıcak bakarken Sacha Boey, yaz kampını Bayern Münih ile geçirdikten sonra karar vermeyi düşünüyor.

(Fanatik)

Alman basınından Galatasaraylıları havalara uçuracak haber: Sacha Boey geri dönüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Sacha Boey Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.