Altının gram fiyatı 1024 liraya yükseldi: İşte piyasalarda son durum

Serbest piyasada altın ve döviz fiyatları yükselmeye devam ediyor. Güne 1023 liradan başlayan gram altın öğlenden sonra 1024 lira seviyesine yükseldi. Piyasalardaki yükseliş dolar ve euro kuruna da yansıdı.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından bugün açıklanacak olan para politikası toplantısı büyük bir önem arz ederken bankanın ayrıca bu toplantı çerçevesinde varlık alımlarını bu ay sonunda durduracağını duyurmasına da artık kesin gözüyle bakılıyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin faiz artışı konusunda nasıl bir yol izleyeceği konusunda bazı belirsizlikler bulunsa da bankanın yıl sonuna kadar 130 baz puan faiz artırması bekleniyor.

PİYASARALARDA SON DURUM

Gözler Avrupa Merkez Bankası'na çevrilirken piyasalarda yükseliş sürüyor. Güne 1023 liradan başlayan gram altın, öğlenden sonra 1024 lira seviyesini gördü. Dolar 17.22 liradan işlem görürken euro ise 18.58 lira oldu.

Altının gram fiyatı 1024 liraya yükseldi: İşte piyasalarda son durum ile ilgili etiketler altın Dolar Euro piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.