Amazon Prime Gaming Eylül 2024 oyunları!

Amazon Prime Gaming, Eylül 2024 için ücretsiz oyunlarını duyurdu. Bu ay, Prime Gaming üyelerine 7 farklı oyun ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca, League of Legends, PUBG ve LOST Ark gibi oyunlar için çeşitli hediyeler ve avantajlar sunmaya devam edecek. İşte, Amazon Prime Gaming Eylül 2024 oyunları...

Amazon Prime Gaming, Eylül 2024 için ücretsiz oyun listesini duyurdu. Amazon’un abonelik servisine üye olan kullanıcılar, bu ay boyunca geniş bir oyun yelpazesine erişim sağlayacaklar. Eylül ayı boyunca, bağımsız yapımlardan klasiklere kadar uzanan çeşitli oyunlar, belirli tarihlerde ücretsiz olarak sunulacak. İşte, Amazon Prime Gaming Eylül 2024 oyunları!

Amazon Prime Gaming Eylül 2024 oyunları!

AMAZON PRİME GAMİNG EYLÜL 2024 OYUNLARI

Amazon Prime üyeleri için Eylül ayının ücretsiz oyunları duyuruldu. Prime Gaming abonelerine her ay sunulan bu özel içerikler, oyunculara kalıcı olarak sahip olabilecekleri PC oyunlarının yanı sıra, oyun içi özel ödüller de sağlıyor.

Bu ay Prime Gaming üyeleri, toplamda yedi ücretsiz oyunu kütüphanelerine ekleyebilecek. Eylül ayının oyun listesi, 7 Eylül’den itibaren her Perşembe günü yeni bir oyunun kullanıma sunulmasıyla, ay boyunca sürecek.

  • 7 Eylül: Football Manager 2023 (Epic Games Store)
    UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecanını yaşayın, hayalinizdeki takımı kurun ve rakiplerinizi alt ederek futbol dünyasında zirveye çıkın.

  • 14 Eylül: Ozymandias: Bronze Age Empire Sim (GOG)
    Bu çok oyunculu simülasyon oyununda, imparatorluğunuzu güçlendirin, sınırları genişletin, şehirler inşa edin ve ordular kurarak büyük bir medeniyetin lideri olun.

  • 14 Eylül: Absolute Tactics: Daughters of Mercy (Amazon Games App)
    Strateji ve RPG sevenler için ideal bir oyun olan Absolute Tactics, sizi destansı savaşlar ve gizemli bulmacalarla dolu bir maceraya sürükleyecek.

  • 21 Eylül: Dexter Stardust: Adventures in Outer Space (Amazon Games App)
    Taco sever Dexter Stardust olarak, gizemli Planet X'ten gelen robotlara karşı Dünya'yı savunun ve uzayın derinliklerinde bir maceraya atılın.

  • 21 Eylül: Shotgun King: The Final Checkmate (Amazon Games App)
    Satrançta devrim yaratan bu strateji roguelike oyununda, tüm orduyu bir tüfek taşıyan kral ile değiştirin ve nihai şah-mat için mücadele edin.

  • 28 Eylül: Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition (Legacy Games Code)
    Gizem dolu bu bulmaca oyununda dedektif rolünü üstlenin ve çeşitli davaları çözerek gizemleri açığa çıkarın. Collector’s Edition ile ek başarımlar ve bonuslar da sizleri bekliyor.

  • 28 Eylül: Hundred Days – Winemaking Simulator (Amazon Games App)
    Kendi şaraphanenizi kurarak üzüm yetiştirme, hasat zamanı belirleme ve pazara sunma gibi stratejik kararlar alarak şarap yapımının inceliklerini öğrenin.

Amazon ayrıca, Eylül ayı boyunca Madden NFL 23, Diablo 4, Pokémon Go ve World of Warcraft gibi popüler oyunlar için ücretsiz oyun içi ödüller ve içerik dağıtımları sunacak.

Prime Gaming üyeleri, Amazon’un bulut oyun servisi Luna’da da dönüşümlü olarak sunulan oyunlara erişim sağlayabilecek. Eylül ayında Luna’da WRC Generations, Beach Buggy Racing: Hot Wheels Edition, Jackbox Party 9 ve Arcade Paradise oyunları yer alacak.

Amazon Prime Gaming Eylül 2024 oyunları! ile ilgili etiketler Amazon Prime Gaming
GÜNÜN VİDEOSU

Havalimanında adeta çıldırdı! İstanbul'da karısını sevgilisiyle bastı! Ortalık karıştı...

İstanbul'da bir vatandaş havalimanında karısını sevgilisiyle bastığını iddia etti. Vatandaş havalimanında bağırarak yaşananlara tepki gösterdi.