Amcadan sonra Narin’in annesi Y.G. de telefon mesajlarını sildi mi?

Diyarbakır’da aradan iki hafta geçmesine rağmen 8 yaşındaki Narin Güran hala bulunamadı. SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgi ve iddialara göre, anne Y.G.’ın da, muhtar amca S.G. gibi whatsapp mesajlarını sildiği öne sürülüyor. Savcılık ve jandarma bu iddiayı araştırıyor.

Henüz 8 yaşında olan Narin Güran, 21 Ağustos günü köylerindeki kuran kursundan çıktıktan sonra, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

NARİN GÜRAN’DAN ÖLÜ YA DA DİRİ HİÇ BİR İZ YOK!

Türkiye’nin merakla beklediği Narin Güran’ın arama çalışmaları halen devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, özel Jandarma Kurtarma Ekipleri’nin de katıldığı aramalarda, ilk kez yer altı görüntüleme cihazları ile arama yapıldı.

Yine dün yapılan çalışmalar kapsamında, yerin 6 metre derinliğinde koku alabilin jandarma köpeği de kullanıldı. Soruşturma savcısının katıldığı aramalarda, yeraltı görüntüleme cihazlarıyla özellikle yakın zamanda ölenlerin gömüldüğü yeni mezarlarda inceleme gerçekleştirildi. Ancak, akşam saatlerine kadar süren Narin'e ait hiçbir iz ve eşyaya rastlanmadı.

ŞÜPHELİ MUHTAR AMCA TELEFONUNDAKİ TÜM MESAJLARI ÖZEL UYGULAMA İLE SİLDİ

Güran'ın kaybolmasıyla ilgili ilk başlatılan soruşturmada, gözaltına alınan amca S.G.’ın telefonundaki tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıkmıştı. Amca S.G. jandarmadaki sorgusu sırasında, telefonundaki whatsapp mesajları ile görüşmelerini neden sildiği ve kiminle mesajlaştığı şeklindeki sorularına ise; "Kardeşim Arif mermileri yakalandığında 'tanıdık yok mu' diye sordum. Bu sebeple tüm kayıtlarını sildim" iddiasında bulunduğu ifade edilmişti. Yine amca S.G.’ın telefonunda yapılan ilk incelemede ise telefonundaki tüm whatsapp mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edilmişti.

ANNE Y.G.DE Mİ MESAJLARINI SİLDİ?

SuperHaber, herkesin merakla beklediği küçük Narin Güran’ın kaybolması sonrası bir kez daha çok ilginç bilgilere ulaştı. Güvenilir kaynaklardan elde edilen yeni bilgi ve iddialara göre,anne Y.G.’ın da,tutuklanarak cezaevine gönderilen muhtar amca S.G.gibi telefonundaki whatsapp mesajlarını sildiği düşünülüyor.

Savcılık ve jandarma güçlerinin bu şüphe ile iddiayı araştırdığı ve anneyi bu konuda tekrar ifadeye çağırabileceği bildiriliyor.

Soruşturma ekiplerinin,ortaya çıkan bu durumun aydınlatmaya çalıştıkları vurgulanarak Narin Güran’ın ortadan kaybolmadan önceki ve sonraki aile içi her şeyin ortaya çıkarabilmesinin amaçlandığı kaydediliyor.

ANNE VE BABA NEDEN SUSUYOR VE NEYİ SAKLIYOR?

Baba Güran ise kardeşi ve eşinin gözaltına alınmadığını, sadece ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Muhtarı da beni de annesini de ifadeye çağırabilirler. Bu karalama kampanyası neden yapılıyor? Hepimizin tek amacı, kızımın bulunmasıdır. Oğlum ya da ben suçluysak, bu devletin bileceği bir şey. Biz bekliyoruz. Oğlum için de aynı şeyi söylediler, 'Diş Narin'in' dediler, bu yalan. Bugün valilik ne açıklarsa doğrudur. Sosyal medyada veya başka yerlerde çıkan haberler yalan ve iftiradır."

SORUŞTURMADA ANNE VE BABA NORMAL İFADE VERMİŞ VE AVUKAT TALEP ETMEMİŞ

Diyarbakır’da kaybolan Narin Gürman soruşturmasında, tüm bu ilginç gelişmeler olurken,SuperHaber bir başka önemli bir bilgiye daha sahip oldu. Küçük Narin’in ortadan kaybolmadı ve hiç bir şekilde bir iz olmaması ile bulunamamasından sonra, soruşturma sırasında ilginç bir durumun yaşandığı bilgisi alındı.

Bu bilgiye göre, jandarmada bilgisine başvurulan Narin’in ağabeyi E.G. ve anne Y.G., baba A.G. ile amca S.G. ile arasındaki arazi anlaşmazlığı tartışmasını söylemediler. Ayrıca Narin Güran’ın kaybolması ile ilgili de hiç kimseyi suçlamadan normal bir ifade verdiler. Narin Gürman’ın ağabeyi Y.G. ve anne Y.G.ifadelerinin alınması sırasında da avukat istemediler.

Sadece şüpheli olarak gözaltına alınan ve sorgulanan amca S.G.jandarma ve savcılık ifadelerinde avukat istedi. Bu durum soruştumayı yürüten ekibin dikkatini çekti.

AİLE NEDEN SUSUYOR VE NEYİ SAKLIYOR?

Bilindiği gibi,soruşturmada muhar amca S.G.ile anne Y.G.’nın jandarmada ki gözaltında çapraz sorguya alındıkları haberlere yansımıştı. Bu sırada Narin’in babası A.G.kardeşi ve eşinin gözaltına alınmadığını, sadece ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğünü belirterek medyaya şunları söylemişti:

“Muhtarı da beni de annesini de ifadeye çağırabilirler. Bu karalama kampanyası neden yapılıyor? Hepimizin tek amacı, kızımın bulunmasıdır. Oğlum ya da ben suçluysak, bu devletin bileceği bir şey. Biz bekliyoruz. Oğlum için de aynı şeyi söylediler, 'Diş Narin'in' dediler, bu yalan. Bugün valilik ne açıklarsa doğrudur. Sosyal medyada veya başka yerlerde çıkan haberler yalan ve iftiradır."

Soruşturma her açıdan araştırılırken,henüz hiç bir şekilde bulunamayan Narin Güran’ın anne ve babası ile ağabeyinin suskunluğunun normal olmadığı konuşuluyor. Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’ne bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili olarak, Narin Güran’ın ailesinin bir şeyler gizlemeye çalıştıkları da öne sürülüyor.

BAŞSAVCILIK VE JANDARMA EKİPLERİ EN KÜÇÜK DELİL VE İHBARI DEĞERLENDİRİYOR

Öte yandan,Diyarbakır’da 16 gün önce kaybolan Narin'i arama çalışmaları özel eğitimli jandarma komandoların desteğiyle devam ediyor. Küçük Narin’in ortadan kaybolmasının ardından,savcılık ve jandarma ekipleri, gece gündüz olayı tüm detayları ile beraber aydınlatmaya çalışıyor.Savcılık ve jandarmaya gelen en küçük bir bilgi ile ihbar değerlendirilerek ekipleri araştırmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor.

Küçük Narin’i arama çalışmalarının bugün de köyün çevresinde devam ettiği belirtildi.

 

 

Amcadan sonra Narin’in annesi Y.G. de telefon mesajlarını sildi mi? ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.