1. Lig'de flaş gelişme: Amedspor, Pendikspor maçı öncesi sahaya çıkmama kararı aldı

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında pazar günü oynanacak Amedspor-Pendikspor maçı öncesi Güneydoğu ekibinden flaş bir karar geldi. Iğdır'da oynanacak maç öncesi, seyirci yasağını protesto eden başkan Aziz Elaldı sahaya çıkmayacaklarını açıkladı.

Süper Lig hedefiyle sezona başlayan ve takımın başına teknik direktör Ersun Yanal'ı getiren Trendyol 1. Lig ekibi Amedspor, sahaya çıkmama noktasına geldi.

Yeşil-Kırmızılı Güneydoğu ekibine hafta sonu Pendikspor'la Iğdır’da oynayacağı maç öncesinde taraftar yasağı getirilmişti. Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, yasağın kaldırılmaması durumunda sahaya çıkmayacaklarını açıkladı.

Sezona 9 maçta 13 puanla başlayan Amedspor'un pazar günü evinde oynaması gereken maç, Diyarbakır Stadyumu’nun zemininde yaz aylarından beri yaşanan sorun nedeniyle TFF tarafından Iğdır’a alındı. Ancak Iğdır İl Güvenlik Kurulu, maç öncesinde Amedspor taraftarına yasak getirilmesi yönünde karar aldı.

ELALDI: SAHAYA ÇIKMAYACAĞIZ

Yasak kararına tepki gösteren Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bu kararı kabul etmeyeceklerini belirtti. Kulübün X hesabından bir video paylaşan Elaldı, “Eğer bu karar düzeltilmezse sahaya çıkmayacağız. Amedspor’a karşı içeriden ve dışarıdan yapılan saldırılar ne ise, Iğdır’daki bu karar da aynıdır. Amedspor, halkın takımıdır; halk da gereken cevabı verecektir. Küçük bir grubun kulübümüze zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Bu tür müdahaleler, Amedspor’u yıpratma ve başarı yolunda engelleme çabalarıdır,” şeklinde konuştu.

Kayısıyla 10 yıl gençleşin! Mucize kür ile muhteşem görünüm... GRİ kategorideki terörist etkisiz hale getirildi Erdoğan'daki 'tarak' kimlere dert oldu?
Sonraki Haber