1. şart emekli olmak! Emekliyseniz 13 bin TL sizin! Tüm Ziraat Bankası şubelerinden alınabilecek...

Yeni düzenleme ile 13 milyon emekliye sunulan nakit ödeme ve 65 yaş üzeri emeklilere 13 bin TL kredi fırsatı, emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ziraat Bankası’nın avantajlı faiz oranları ve uygun şartlarla sunduğu bu kredi imkanı, emeklilerin maddi rahatlığa kavuşmasını sağlayacak. Bu fırsattan yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve finansal açıdan rahatlayabilirsiniz. İşte, başvuru şartları ve ayrıntıları!

Emeklilere özel 13 bin TL nakit ödeme kampanyası başladı. Bu yeni düzenleme ile milyonlarca emekli finansal rahatlığa kavuşacak.Tüm Ziraat Bankası şubelerinde, emeklilere kolay ve hızlı kredi başvurusu yapılabilecek.

EMEKLİLERE YENİ KREDİ DESTEĞİ ZİRAAT BANKASI'NDAN GELDİ

Türkiye'de 13 milyon emekliyi kapsayan bu yeni kampanya ile 65 yaş üzeri emekliler, 13 bin TL nakit ödemeden faydalanabilecek. Bu ödemeler, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek ve maddi sıkıntılarını hafifletmek amacıyla sunuluyor.

  • Krediden yararlanmak için emekli olma şartı aranıyor.
  • 65 yaş ve üzeri olma kriteri gerekiyor.
  • Emekli maaşı belgesi ile başvuru yapılabilir.
  • Emeklilere özel bu kampanyada, kredi notunda esneklik sağlanabiliyor.

Ziraat Bankası’nın 13 bin TL kredi başvurusu oldukça basit adımlarla gerçekleştirilebiliyor. Banka şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabiliyor. Gerekli belgeler ile başvurunuzu tamamladığınızda, başvurunuz kısa sürede değerlendirilip sonuçlandırılıyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

T.C. kimlik kartı veya nüfus cüzdanı.

Emekli maaşını gösteren belge.

Emekli maaşı bordrosu veya banka hesap dökümü.

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü! İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama!
Sonraki Haber