10 Ekim 2024 MasterChef 3. dokunulmazlık kimin? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kim oldu?

MasterChef'te kıran kıran bir mücadeleye daha şahit olduk! Yarışmacılar, İstanbul Kemerburgaz Ormanları'nın eşsiz atmosferinde, dokunulmazlık için kıyasıya yarıştı. Bu haftaki özel konuklar, MasterChef'in unutulmaz isimleri oldu. Peki, eski yarışmacıların da katılacağı bu özel gecede, jüri üyelerini en çok etkileyen yemek kimin oldu? Dokunulmazlık oyunu yemeği olarak belirlenen 'Piknik Menüsü' için tüm yarışmacılar şimdiden hazırlıklara başladı. Heyecan dorukta! Kim eleme potasına girdi?

10 Ekim 2024 MasterChef'in yeni bölümünde, yarışmacılar doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim yaşayacak. İstanbul Kemerburgaz Ormanları'nda kurulan özel mutfakta, 'Piknik Menüsü' temasıyla hazırlayacakları yemeklerle jüriyi etkilemeye çalışacaklar. Bu haftaki dokunulmazlık oyununda, geçmiş sezonların sevilen yarışmacılarını da konuk olarak ağırlayacak olan MasterChef, izleyicilere görsel bir şölen sunacak. Peki, jüri üyeleri bu özel menülerden hangisini daha başarılı bulacak? Dokunulmazlığı kazanan takım kim olacak ve eleme potasına kimler girecek?

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... İşte 10 Ekim 2024 güncel altın fiyatları Köfteci Yusuf'un sahibi sessizliğini bozdu! İlk açıklama geldi... Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı!