10 Şubat 2024 Cumartesi yurt genelinde hava nasıl olacak? Türkiye genelinde havalar ısınıyor mu?

DENİZLERDE HAVA DURUMU

Kuzey Ege’de fırtına; Güney Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı 6; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Batı Karadeniz’in batısı 2,5 m; Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5, gece saatlerinden itibaren 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, gece saatlerinden itibaren 2,0 m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 5 ila 7, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren 8; Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi güneybatıdan 4 ila 6, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde kuzeyi 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, kuzeyi 2,5m, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren 3,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneydoğudan 2 ila 4 zamanla 5; Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, bugün (Cuma) akşam saatlerinde doğusu güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti"