10 Şubat 2024 Survivor All Star dokunulmazlık hangi takımın oldu? Eleme adayı belli oldu mu? Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SURVİVOR ALL STAR'DA DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ HANGİ TAKIM?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 10 Şubat Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım KIRMIZI TAKIM oldu.

ATAKAN, SEMA VE HİLMİCEM YARIŞMAYA DAHİL OLDU? DENGELER DEĞİŞTİ Mİ? SEMA'NIN ŞARTI NE? BATUHAN SURVİVOR ALL STAR KADROSUNA MI GİRİYOR?

Survivor'da takımlara yeni isimler dahil oldu. Hilmi ve Damla uzun süre aynı takımdalardı ancak bu kez karşı karşıya geldiler. Yarışmaya gelmeye nasıl karar verdiklerini açıklayan yarışmacılar gaza geldik dediler. Yarışmada takımların eşitliği ile ilgili anket yapıldı. Sema'nın şartı gündeme bomba gibi düştü. Batuhan Karacakaya Survivor All Star kadrosuna dahil mi oluyor?

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı