11 Mayıs Survivor 73. bölüm fragmanı izle! Evrim, Berkan kavgası büyüyor! Ödül belli oldu mu?

11 Mayıs Survivor 73. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Ünlüler takımı oylama sonrasında Mert'in adını yazdı. 73. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte 11 Mayıs Survivor 73. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

11 Mayıs Survivor 73. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı Survivor 2020, TV8 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıktı. 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Ünlüler takımı oylama sonrasında Mert'in adını yazdı. 73. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte 11 Mayıs Survivor 73. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Ünlüler takımı dün ada konseyine rahat bir şekilde gitti. Çünkü dün akşam bir eleme adayı çıkarmadılar. Bu akşam kaybeden takım bir eleme adayı belirleyeceği için iki takım içinde stresli bir gün olacak. Fakat oyunu gönüllüler alırsa iki takımdan 3’er aday eleme potasına girecek. Aslında bugün yayınlanacak olan 72.bölümde oyundan çok ada konseyinde yaşanacaklar herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Acun Ilıcalı’nın verdiği bir haber sonrasında yarışmacıların ağladığı ve neden ağladıkları merakla araştırılmaktadır.

 

Bu haberler hakkında bir çok insan yorumu şu şekilde yorumladı: ” Ersin’in köpeğinin öldüğünü öğrendiği an” diye iddia ederken bir çok kişi de anneler günü dolayısıyla gelen haberlerden dolayı böyle duygusal bir ortamın yaşandığını belirtiyor. Fakat bugün gerçek belli oldu. Anneler yarışmacılara mesaj gönderdi.

10 MAYIS 2020 SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bugün oynanan oyun sonucunda kazanan takım için sevinçli bir gün olacak. İki takımda kendi arasında tartışmalar yaşayabilir. Yasin dün konseyde artık Kadınlara bağırmayacağını söyledi. Kazanan takım belli olduktan sonra sizlerle paylaşacağız. Gönüllüler takımı kazandı.

Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı adaylığına talip! CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta saldırıya uğradı Can Yaman ile poz vermek için ödedikleri ücret yok artık dedirtti!
Sonraki Haber