12 Ekim 2024 MasterChef eleme potasına kimler girdi? Haftanın son oyununu kim kazandı?

MasterChef'te bugün tatlı savaşları başlıyor! Yarışmacılar, şeflerin en zorlu sınavlarından biri olarak gördüğü krem karamel yapımında kıyasıya mücadele edecek. Peki, kimler bu tatlıyı başarıyla hazırlayıp eleme potasından kurtulabilecek? Cevabı öğrenmek için TV8'i kaçırmayın! Somer, Danilo ve Mehmet Şef'in yorumlarıyla şekillenecek bu bölümde, yarışmacıların yetenekleri bir kez daha sınanacak.

MasterChef'in heyecan dolu yeni bölümünde, yarışmacılar krem karamel yapımında ustalıklarını gösterecek. Bu klasik Fransız tatlısı, hem yapımı hem de sunumu açısından oldukça zorlayıcı. Şeflerin titiz değerlendirmesi sonucu, en başarılı tabak ve potaya girecek yarışmacı belli olacak. Peki, kimler bu tatlıyı mükemmele yakın bir şekilde hazırlayabilecek? Cevabı öğrenmek için 12 Ekim'de TV8'i izleyin!

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... Vatandaşlar kredi kart limitlerini nasıl düşüreceğini sorguluyor 2025 asgari ücret ne kadar olacak? İBB’nin Hacı Bektaş Veli Festivali'nde büyük fiyasko!