13 Ekim 2024 Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu yayınladı! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Orta Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yarın(Pazar) öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 doğusu periyot boyunca 5 ila 7; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yer yer 7, doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı 1,5 ila 2,5 m, yer yer 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yarın(Pazar) öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, kuzeyi 1,5 ila 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Gençlik kolları üyesi Betül Önderoğlu feci kazada can verdi Dünyanın en güzel 100 kadını açıklandı! 3 Türk listeye damga vurdu Depremde görev yapan kadavra köpekleri tepki verdi VAHŞET ÖNCESİ BİLGİSAYARINDAKİ BİR DOSYA HARİÇ HER ŞEYİ SİLMİŞ Şırnak'ta MHP'den yüzlerce kişinin katıldığı açılış Meteorolojiden 4 kent için yağış ve rüzgar uyarısı geldi! İşte o iller