13 Ekim 2024 Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu yayınladı! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu, Tekirdağ ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin batısında pus, yer yer sis bekleniyor.

EDİRNE 12°C, 23°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL 17°C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ 12°C, 22°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ 18°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Semih ve Ayşenur cinayetten dakikalar önce bakın ne yapmışlar! Meteoroloji 12 kente yağış uyarısı yaptı! İşte il il sıcaklıklar... Vatandaşlar kredi kart limitlerini nasıl düşüreceğini sorguluyor 1 milyon dolar değerindeki villasına Cevdet Türkyolu çöktü... Akaryakıt fiyatlarına 3. zam! İşte 12 Eylül 2024 güncel fiyatlar İstanbul dahil çok sayıda ilde sağanak!