13 Eylül 2024 Türkiye geneli hava durumu! İşte İl il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'in batısında fırtına; Doğu Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güneyli yönlerden, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinde doğusu 6; Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5, yarın (Cuma) öğle saatlerinde batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Orta Karadeniz 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, yarın (Cuma) öğle saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan, gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde güneyi güneydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinden itibaren 6; Güney Ege'de batı ve güneybatıdan, bugün (Perşembe) akşam ile gece saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağışta orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren doğusu güneybatıdan 3 ila 5 yer yer 6, sabah batısı 5 ila 7, öğle saatlerinde 8; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, yarın (Cuma) öğle saatlerinde batısı 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, yarın (Cuma) öğle saatlerinde Batı Akdeniz’in batısı yer yer 3,5 m; Görüş: İyi.

Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti" 1 Temmuz 2025 sonrası satılan araçları kapsayacak İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları