13 Temmuz 2024 Türkiye geneli hava durumu! Hava sıcaklıkları yükseliyor mu?

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin bu akşam ve yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın öğle saatlerinden sonra Bolu ile, Karabük ve Kastamonu'nun güney çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 18°C, 31°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların, yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE 22°C, 32°C
Parçalı ve çok bulutlu

SİNOP 24°C, 29°C
Parçalı bulutlu

ZONGULDAK 22°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz'in yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA 20°C, 33°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ARTVİN 20°C, 28°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 23°C, 31°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

TRABZON 24°C, 28°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın"