13 Yaşında ilk evliliğini yapan Perihan Savaş'tan yıllar sonra bomba itiraf!

Usta oyuncu Perihan Savaş yıllar sonra evliliklerine dair yaşadığı acı bir itirafta bulundu. 13 yaşında kuzeni ile evlenen Savaş, çocuk gelin olarak yaşadığı travmayı yıllar sonra Ahmet Mümtaz Taylan'a anlattı.

Usta oyuncu Perihan Savaş, yıllar sonra çocuk gelin olarak evlendirildiği gerçeğini açıkladı. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına konuk olan Savaş, zorlu bir çocukluk geçirdiğini ve annesinin baskısından kurtulmak için 13 yaşında evlenmek zorunda kaldığını belirtti.

"Annem Tutucu Bir Kadındı"

Savaş, ailesini anlatırken, babasının destekleyici, annesinin ise oldukça baskıcı bir karaktere sahip olduğunu ifade etti. Özellikle annesinden çekindiğini ve dizide canlandırdığı "Sultan" karakterinde annesinin izlerini taşıdığını söyledi.

"Evlenmek Zorunda Kaldım"

13 yaşında evlenmek zorunda kalan Savaş, bu kararın annesinin baskısından kaçış yolu olduğunu belirtti. Kuzeni Ziya'nın askeri okuldan atılmaması için evlenmesi gerektiğini ve bu durumun kendisine teklif edildiğini ifade etti.

"Oyunculuk Benim Kurtuluşum Oldu"

Savaş, oyunculuğun kendisi için bir kurtuluş olduğunu belirterek, rollerine her zaman özen gösterdiğini ve kendini sürekli yenilemeye çalıştığını söyledi.

"Annelik En Güzel Duygu"

İbrahim Tatlıses'ten Zübeyde Melek, Yılmaz Zafer'den ise Savaş Zafer adında iki çocuğu olan Savaş, anneliğin hayatındaki en güzel duygu olduğunu ifade etti.

"Çocuk Gelinlik Zor Bir Deneyim"

Perihan Savaş'ın açıklamaları, çocuk gelinliğin ne kadar zor bir deneyim olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Savaş'ın bu cesur itirafı, toplumda çocuk evliliğinin yarattığı sorunlara dikkat çekti.

İstanbul'da büyük operasyon: Araçlar tek tek tarandı MasterChef'te son eleme adayı kim olacak? Prosinecki'den itiraf: Bu grupta favori Türkiye'dir!
Sonraki Haber